esthetic teaser.png

Estetski tretmani lica

Sve je više ljudi koji osim zdravih zuba i lepog osmeha žele i mladalački, svež izgled. Osmeh je direktno povezan sa estetikom lica. Kao stomatolozi, dobro poznajemo strukturu lica, razumemo procese koji uzrokuju starenje i metode da se ti procesi uspore da bi se postigla najbolja prevencija i podmlađivanje.

Zbog toga smo otišli korak dalje od stomatologije. Za sve one koji uz lep osmeh žele i zdrav, mladalački izgled lica - osnovali smo A1 Esthetic Studio. U A1 Esthetic Studiju nudimo najnapredniju medicinsku tehnologiju i estetske tretmane lica koji će učiniti vaš izgled bude sjajan kao i vaši zubi!

esthetic_01.jpeg

Starenje je rezultat različitih promena koje se dešavaju u svim slojevima kože. Ako se sa tretmanima i negom krene na vreme, sprečava se vidljivost posledica i usporava sam proces starenja. Princip kojim se rukovode doktori u A1 Esthetic Studiju je odrediti tačno stanje kože i napraviti plan tretmana koji će uključiti najbolje materijale za što bolji, prirodniji i dugotrajniji rezultat. Za svaku intervenciju koristimo topikalnu anesteziju u vidu kreme, što procedure čini bezbolnim.

Saznajte više o uslugama estetskih tretmana na našem sajtu www.a1estheticstudio.rs