Cirkonija centar cover photo 1.png

Cirkonija centar

Prateći najnovije trendove i inovacije, A1 Dental Studio osnovao je Cirkonija centar - centar za digitalnu stomatologiju i cirkoniju. Ovde spajamo premijum materijale i napredne tehnologije kako bismo pacijentima pružili najbolju moguću uslugu.

Cirkonijum je jedan od najnaprednijih materijala današnjice, koristi se čak i u svemirskoj industriji. Kada se spoji sa digitalnom stomatologijom, nastaje revolucija. 

Izrada zubnih kruna ili mostova u Cirkonija centru je potpuno digitalna. To donosi vrhunske rezultate i maksimalno prijatno iskustvo za pacijenta. Koristimo dokazano najbolji skener za izradu digitalnog otiska, keramiku i mašine za izradu kruna premijum kvaliteta. Više nema razlike da li ste krunu uradili u New Yorku, Tokiju, Londonu ili kod nas -u srcu Beograda, na Vračaru.

cirkonija_02.jpeg

Više nije potebno pacijentima objašnjavati kako će zubi na kraju izgledati. Pre početka intervencije, uz pomoć digitalnog skena i fotografija radimo 3D simulaciju budućeg osmeha pacijenta! Kada pacijent kaže - Da, to je to!, mi nastavljamo dalje.

Sledeći korak je da ono što je pacijent video na ekranu, postavimo u usta i da se može steći potpuna slika o tome kuda naš tretman vodi. Tek kada tačno znamo kakva su očekivanja i želje pacijenata, i naravno ako je to u skladu sa svim stomatološkim pravilima, mi krećemo u rad.

Nakon što se zubi pripreme za krune, izrađuje se digitalni otisak intraoralnim skenerom, koji se jednim klikom na ekranu šalje zubnom tehničaru. Na osnovu već jasno definisanog oblika i dužine zuba, koje je pacijent video u svojim ustima, tehničar radi virtuelni dizajn.

Sledeća faza je proba prototipa. Prototip su krune napravljene u dizajniranom obliku, ali od plastike. To je “generalna proba” novog osmeha. Pacijent može u ogledalu da vidi kako su krune dizajnirane, kako izgleda osmeh i da kaže ako mu se bilo šta ne dopada. Korekcije u ovoj fazi su ekstremno jednostavne i brze, nakon čega je sve spremno za izradu kruna od cirkonije.

cirkonija_04.jpeg 

Koristimo premijum brendove blokova od cirkonije koji se na moćnim CNC mašinama obrađuju i nastaju krune. U našem radu primat preuzimaju Monolitne Multilayer krune. Monolitno znači da su naše cele krune napravljene iz cirkonijskog bloka bez ikakvog dodavanja slojeva keramike i zato su mnogo otpornije na lom od do sada bilo kog materijala za izradu kruna. Multilayer znači da je boja kruna gradacijska što daje jedinstveni utisak prirodnosti.

cirkonija_03.jpeg

Nemojte dozvoliti da u digitalnoj eri vaš osmeh nije napravljen na digitalni način.

Sve što vas zanima o cirkonijskim krunama saznajte na našem sajtu www.cirkonijacentar.rs