Dr Milica Veselinović

970x480-8.jpeg

Dr Milica Veselinović

Dr Milica Veselinović ima višegodišnje iskustvo u oblasti nehirurških anti-age procedura i poseduje sve sertifikate za sprovođenje svih tretmana koje radimo u A1 Esthetic Studiju.

Nakon završenog Stomatološkog fakulteta započela je sa kontinuiranom edukacijom i usavršavanjem iz oblasti nehirurške estetke medicine kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Trenutno je na specijalizaciji iz stomatološke protetike. 

Među prvima je u Srbiji učila od dr Mauricio de Maio-a, najpoznatijeg globalno priznatog plastičnog hirurga, i  počela sa aplikovanjem hijaluronskih filera uz pomoć MD Codova i plana terapije na osnovu emocionalnih atributa pacijenata. Dr Veselinović prati sve inovacije i uvek među prvima ima priliku da koristi nove proizvode. 

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu rada u privatnoj praksi stekla je poverenje kako mlađe, tako i starije populacije. Prema svakom pacijentu ima individualni pristup, zajedno sa pacijentom uz dobru analizu pravi plan terapije koji će uključiti najbolji materijal za što bolji, prirodniji i dugotrajniji rezultat.