a1konsultacije teaser.png

Besplatne online konsultacije

Kako smo shodno situaciji ograničeni u radu, stomatolozi A1 Dental studija su vam na raspolaganju za online konsultacije.Tu smo za vas svakog dana. Učinićemo sve da to što ste odgovorni i ostajete kod kuće na neki način iskoristite za dobrobit vaših zuba i osmeha.

 Sa nama možete da popričate o svim temama koje vas zanimaju i proverite zašto naši pacijenti imaju poverenje u nas već nekoliko decenija. Naš cilj je da pacijentima ukažemo zbog čega ne treba da se plaše stomatološkog tretmana. Ispričajte nam zbog čega vas je strah od posete stomatologu. Objasnićemo vam vrlo precizno koje faze rada i koje intervencije mogu biti neprijatne, a oko kojih se sekirate bez razloga. Zanima nas šta su vaše želje i potrebe po pitanju estetike i funkcije vaših zuba. Često nas pacijenti pitaju koliko koja vrsta rada traje, koja je garancija, kakve materijale koristimo…

BESPLATNE ONLINE KONSULTACIJE možete zakazati slanjem PM u naš Inbox ili e-mailom ordinacija@a1dentalstudio.rs ili telefonom na broj 069-4560-388. Konsultacije će se obavljati uz Viber, Skype, WhatsApp ili Zoom aplikaciju, po vašem izboru. 

Naši lekari su svi specijalizovani za određene segmente stomatologije. Pogledajte šta kog lekara možete pitati.  

Dr spec.sci. Miodrag Šćepanović

Kako izgleda digitalno dizajniranje vašeg novog osmeha. Sve što vas zanima o implantologiji i o izradi kruna i mostova na implantatima. Da li su opravdano cirkonija krune potpuni hit. Koje su situacije pogodne za izradu keramičkih fasete.

Dr spec. Vesna Vukajlović

Ortodoncija kod dece i ordaslih, “nevidljivi” aparati za ispravljanje zuba, kad je pravo vreme da se zubi dovedu u pravilan niz, ligvalna ortodoncija, tj. ortodontski aparat sa unutrašnje strane zuba, folije za ispravljanje zuba, koliko traje proces u zavisnosti od načina ispravljanja i još mnogo toga vezanog za ortodonciju.  

Dr Jelena Urošević

Non-prep kompozitne fasete, kompozitni ispuni vrhunskog kvaliteta, lečenje korena zuba, beljenje zuba, uklanjanje fleka sa zuba, neinvazivne tehnike promene Vašeg osmeha, endodontska terapija ili implant (sta je “bolje”), lečen zub koji je potamneo (endodontsko beljenje zuba). Kada je vreme za promenu starog ispuna? 

Dr Milica Veselinović

Kako zaustaviti da Vaš trougao mladosti dobije obrnuti smer.Imamo odgovore na sva vaša pitanja o anti-ageing tretmanima kao što su: hijaluronski fileri, Botox, tretman krvnom plazmom, mezoterapija i biorevitalizacija lica i hemijski piling.

 

#a1konsultacije #ostanikodkuce