styleitaliano velika.png

Style italiano

Style Italiano je pokret u estetskoj i restaurativnoj stomatologiji nastao sa ciljem da se zadovolje potrebe savremenog čoveka, a to znači da poseta stomatologu mora biti kratka, a restauracija precizna, funkcionalno savršena i estetski više nego zadovoljavajuća.  Osnivači  Style Italina, Walter Devoto i Angelo Putignano su vrhunski stomatolozi koji su odlučili da nesebično podele svoje znanje sa nama i zahvaljući tome mi smo sada u mogućnosti da u svakodnevnoj praksi primenimo ovu vrstu kompozitnih restauracija.

Style Italiano je unapredio i usavršio restauracije pomoću kompozita i sa aspekta estetike doveo ih rame uz rame sa keramičkim nadoknadama. Bolje poznajući  boju, antomske i morfološke karakteristike zuba i kompozitne  materijale, napredovali smo u konzervativnoj stomatologiji. Sada kompozitne nadoknade kao što su overlay-i i viniri mogu biti dostupne Vama za svega nekoliko sati.

Koristeći Style Italiano metode naš cilj je da pružimo pacijentima najbolje moguće estetske rezultate u najkraćem mogućem vremenu.

Kada izrada bezmetalne  krune ili vinira nije neminovnost, kompozitni overlay  ili vinir može biti brža i pristupačnija opcija, a estetski vrlo zadovoljavajuća. Ako nedostaje veliki deo zubne supstance pomoću njih možemo prekriti veliku površinu zuba i nadoknaditi izgubljenu morfologiju, promeniti boju, ispraviti nesavršenosti zuba… Reč je o minimalno invazivnim restauracijama, čija je reparacija brza i laka, a estetika odlična. 

Nekoliko puta godišnje u Italiji, u gradu Santa Margharita Ligire osnivači i najbolji predavači StyleItaliano tima drže master kurseve. Zahvaljujući njima, kao i stalnim usavršavanjima mi našim pacijentima pružamo najsavremenija rešenja sa najboljim materijalima.

 

Prijatelji firme čije usluge preporučujemo su bebologija, slep sluzba, prenatalni test ili maticne celije. Posetite internet magazin Idealni dom, preporucujemo sekcije enterijer i gradjevinarstvo. Recommendation if you're in need for plastic fencing.